Επικαιρότητα

Latest

Τατούλης: «Αποδείξαμε ότι σε μια χώρα σε κρίση, υπάρχουν ακόμα θεσμοί που τηρούν τη νομιμότητα»

«Φτάνουμε στο τέλος της διαδικασίας για την υπογραφή της σύμβασης του μεγάλου έργου που θα αλλάξει την Πελοπόννησο» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.

Read More

Τελευταία εβδομάδα αιτήσεων για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, δέχεται αιτήσεις για περιορισμένες θέσεις στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών που διοργανώνει στην Κόρινθο για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 20

Read More

Συλλυπητήριο μήνυμα Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τον Κωνσταντίνο Σημαιοφορίδη

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του Κωνσταντίνου Σημαιοφορίδη. 

Read More

Πελοπόννησος: Το ταξιδιωτικό κέντρο της Μεσογείου

Η γοητευτική και γεμάτη ομορφιές επικράτεια της Πελοποννήσου αποτελεί κυριολεκτικά και μεταφορικά το ταξιδιωτικό κέντρο της Μεσογείου.

Read More

Έχω μπάρμπα στη Βουλή!

Έχω μπάρμπα στη Βουλή και τον λένε Κουρουμπλή!

Ποιος μπάρμπας στην Κορώνη... Ας γελάσω! Ας γελάσω μέσα στον Ναό της Δημοκρατίας με τις μπαρούφες που έλεγε ο Κούλης για τη ρύπανση στον Σαρωνικό...

Read More

«Πράσινο φως» για την κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων από τον ΦΟΔΣΑ

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Πελοποννήσου στις 12 Σεπτεμβρίου 2017 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, αποφασίστηκε με πλειοψηφία 22 υπέρ και 17

Read More

Πλησιάζει η έναρξη της μεγάλης Έκθεσης «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ»

Είναι πια πολύ κοντά η έναρξη της μεγάλης Έκθεσης  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017 που για φέτος φιλοξενείται στην Αργολίδα. Η συμμετοχή των εκθετών δίνει ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και εξωστρέφειας, πυλώνες άλλωστε της φιλοσοφίας της Έκθεσης.

Read More

4ος θάνατος από τον Ιό του Δυτικού Νείλου στην Αργολίδα

Τέσσερα θύματα από τον ιό του Δυτικού Νείλου έχουν καταγραφεί από την αρχή της περιόδου 2017 μέχρι και τις 13 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την εβδομαδιαία επιδημιολογική έκθεση του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Read More

Νικολάκου: Είναι δεδομένη η υπογραφή της ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Για τις εξελίξεις που υπάρχουν στο έργο της διαχείρισης απορριμμάτων μίλησε η αντιπεριφερειάρχης κυρία Ντίνα Νικολάκου ύστερα και από την απόφαση του ΦΟΔΣΑ να υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια για την υλοποίηση του έργου.

Read More

Η έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης Περιφέρειας Πελοποννήσου - ΦΟΔΣΑ στο ΠεΣυ

Συνεδριάζει στην 15η τακτική συνεδρίαση του το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, στις 20 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 3.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης».

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Read More

Σελίδες