Επικαιρότητα

Latest

Ο Ζουράρις... παραζουράρισε

Ο Ζουράρις παραζουράρισε. Παραντούρισε, που λέμε και στο χωριό μου.

Read More

Νέος πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ο Σταύρος Κουκάκης

Αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με τον Σταύρο Κουκάκη να αναλαμβάνει τον προεδρικό θώκο της Ένωσης Καλαθοσφαιρκών Σωματείων Πελοποννήσου.

Read More

Τον Φεβρουάριο το Peloponnese Wine festival 2018

Η πρωτοποριακή ετήσια εκδήλωση των κρασιών του Πελοποννησιακού αμπελώνα, το Peloponnese Wine Festival έρχεται ανανεωμένο σε καινούριο χώρο υψηλής αισθητικής και μοναδικού χαρακτήρα στο κέντρο της Αθήνας.

Read More

Τατούλης: Αποκαθιστούμε και τους τελευταίους ΧΑΔΑ στην Πελοπόννησο

«Ολοκληρώνουμε το έργο της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ, αποκαθιστώντας αυτούς που δεν είχαν καταγραφεί με ευθύνη των Δημοτικών Αρχών» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ.

Read More

Μειώνεται η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Marc, για το «Πρώτο Θέμα», το εκλογικό σώμα από τη μια απορρίπτει τους κυβερνητικούς χειρισμούς σε καίρια ζητήματα, όπως στο Σκοπιανό, από την άλλη όμως δεν συμμερίζεται τη σπουδή για προκήρυξη εκλογών που δείχνει η

Read More

Μας δουλεύεις, Κυριάκο;..

Διάβασα την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για το δικαίωμα στην απεργία και το 50%+1, και επιθυμώ σφόδρα να σταθώ απέναντι από τον Κούλη, να τον κοιτάξω με τα όμορφα γουρλωτά μου μάτια καλά-καλά και να του κουνήσω το δάχτυλο δεξιά - αριστερά για

Read More

Σελίδες