Επικαιρότητα

Latest

Στην Τρίπολη το 42ο Προσυνέδριο Πολιτιστικών Κέντρων ΟΤΕ Νοτιοδυτικής Ελλάδας

Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων & Συνταξιούχων ΟΤΕ νομού Αρκαδίας, συνδιοργανώνει, από κοινού, με την  Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Τρίπολης, το 42ο Προσυνέδριο των Πολιτιστικών Κέντρων ΟΤΕ Νοτιοδυτικής Ελλάδας, στην Τρίπολη την 31/3

Read More

Τι είναι η εύκαμπτη νεφροσκόπηση;

RIRS (retrogade intrarenal surgery)

Read More

«Πελοπόννησος Πρώτα»: Προσλήψεις προσωπικού a la carte

Στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο την Δευτέρα 20/3/2017, αποτέλεσε αποκορύφωμα κοντόφθαλμου τοπικισμού η πρόταση της περιφερειακής αρχής για πρόσληψη εποχικού προσωπικού μόνον στις περιφερειακές ενότητες της Αρκαδίας και της Λακωνίας.

Read More

Συνάντηση μουσικών σχολείων Πελοποννήσου αφιερωμένη στον δάσκαλο

Το Μουσικό Σχολείο Σπάρτης σε συνεργασία με τα Μουσικά Σχολεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου σας προσκαλούν σε μια συναυλία αφιερωμένη στον Δάσκαλο.

Read More

Με το υπάρχον σύστημα οι προσλήψεις αναπληρωτών υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ

Με αφορμή ανησυχίες και αντιδράσεις σχετικές με τη διάταξη που αφορά στις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών, το Υπουργείο Παιδείας ενημερώνει ότι η προτεινόμενη ρύθμιση σκοπεύει στη διατήρηση του υπάρχοντος συστήματος πρόσληψης αναπληρωτών υπό

Read More

Συνεδρίαση για το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Η 5η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί στις
3 Απριλίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 5.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Read More

Η εξωστρέφεια της Πελοποννήσου στο επίκεντρο της συνάντησης Νικολάκου με τον Ιταλό Πρέσβη

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Ιταλίας στην Ελλάδα κ. Λουίτζι Μάρα και το Δήμαρχο Μεσσήνης κ. Τσώνη Γιώργο πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κα. Νικολάκου Κωνσταντίνα στο δημαρχείο της Μεσσήνης τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017.

Read More

Παράταση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών του ΕΦΚΑ ζητούν οι δικηγόροι

Ο Πρόεδρος του ΔΣΑ και της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας Β. Αλεξανδρής, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του ΕΦΚΑ Αθ. Μπακαλέξη, η οποία κοινοποιήθηκε στον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Αν.

Read More

Κλειστή η σήραγγα Ραψομάτη από την Δευτέρα

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου  Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο-Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρηση

Read More

Σελίδες