Επικαιρότητα

Latest

Παρατείνεται έως το φθινόπωρο του 2019 η θητεία δημάρχων και περιφερειαρχών

Η μετάθεση των αυτοδιοικητικών εκλογών, που κανονικά προγραμματίζονται να διεξαχθούν τον Μάιο του 2019, πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς όπως ενημέρωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News», πρόθε

Read More

Μωρά μου, σόρι, ήμουν άπειρος στο ζόρι!

«Slowly, slowly what nobody believed could happen, will happen. We will extract the country from the crisis...

Read More

Δικαστές: Η κυβέρνηση καταργεί την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων σύμφωνα με το οποίο "Συστηματικά και μεθοδικά επιχειρείται εδώ και καιρό η πλήρης υποταγή και χειραγώγηση της Δικαιοσύνης ώστε να λειτουργεί όχι ως ανεξάρτητη εξουσία αλλά ως κυβερνητικός μηχαν

Read More

Στο νοσοκομείο ο Κάρολος Παπούλιας

Στο νοσοκομείο Metropolitan εισήχθη σήμερα το πρωί με λοίμωξη του αναπνευστικού ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Read More

Νέα ημερομηνία για την συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη στην Νεμέα

Tην Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017 θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη στην Νεμέα και στο Θέατρο Αρχαίων Κλεωνών .

Read More

Η Ηριάννα αθωώνεται στο Facebook

Διάβασα όσο μπορούσα για την υπόθεση της Ηριάννας Β.Λ., η οποία έχει καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και της οποίας η αίτηση αποφυλάκισης έως τη δίκη της σε δεύτερο βαθμό α

Read More

Η Αστυνομία συμβουλεύει να μην κάνουμε check in στις διακοπές μας

Οι διακοπές έχουν ήδη ξεκινήσει και όλοι μας, όσοι τέλος πάντων τυχεροί από εμάς βρισκόμαστε στις παραλίες και στα βουνά, ανεβάζουμε στα κοινωνικά δίκτυα φωτιογραφίες από τις διακοπές μας, δηλώνοντας και το μέρος στο οποίο είμαστε.

Read More

Μηχανογραφικό 2017: Έως 20/7 η μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων

Από  το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων επισημαίνεται  ότι σήμερα Τρίτη 18-7-2017, λήγει η προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Read More

Διερευνείται περίπτωση λοίμωξης του Ιού του Δυτικού Νείλου σε κάτοικο που διαμένει στην Αργολίδα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 18 Ιουλίου 2017, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.

Read More

Στόχος η σύνδεση της πόλης του Λουτρακίου με τον προαστιακό σιδηρόδρομο

Στο πλαίσιο σειράς πρωτοβουλιών για τον στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό και την παραγωγική ανασυγκρότηση της Κορινθίας που έχουν αναληφθεί από τη Νομαρχιακή  Επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Read More

Σελίδες