Επικαιρότητα

Latest

Επιτυχής ολοκλήρωση ανασκαφής στην Αρχαία Τενέα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν για 5η συνεχή χρονιά, στις 10 Οκτωβρίου 2017, η συστηματική ανασκαφή και η γεωφυσική έρευνα στην Αρχαία Τενέα Κορινθίας.

Read More

Εθνικό πένθος κήρυξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Σε έκτακτο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κήρυξε εθνικό πένθος για την ανείπωτη τραγωδία στην Δυτική Αττική, που μετρά 15 νεκρούς από τη σφοδρή κακοκαιρία.

Read More

ΕΦΕΤ: Ανακαλείται από την αγορά «μπιφτέκι κοτόπουλο»

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στo πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων – Έλεγχος για Salmonella spp.

Read More

Πλειστηριασμοί: Τι συμφωνήθηκε με τους συμβολαιογράφους

Μετά από συνάντηση μελών του Δ.Σ. του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσων με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Σταύρο Κοντονή, τον Υπουργό Οικονομικών, κ.

Read More

Συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου - ΣΕΤΕ για το τουριστικό προϊόν της Πελοποννήσου

Η περαιτέρω αναβάθμιση της συνεργασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και του Προέδρου του ΣΕΤΕ κ.

Read More

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην 33η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

Δυναμική για μια ακόμη χρονιά η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην 33η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, η οποία πραγματοποιήθηκε από 10 έως 12 Νοεμβρίου 2017 στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Read More

Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την απώλεια του Βασίλη Κρεμμυδά

«Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια μιας σπουδαίας προσωπικότητας του πνεύματος και των γραμμάτων της χώρας, με καταγωγή από τη Μεσσηνία, του έγκριτου ιστορικού Βασίλη Κρεμμυδά. 

Read More

Γκάζι και θέαμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας στην Τρίπολη (pics,vid)

Ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 12 Νοεμβρίου ο 2ος Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας για το 2017 στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Read More

Ενημερωτικές επισκέψεις ψυχολόγου σε αστυνομικές Υπηρεσίες της Πελοποννήσου

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για ενημερωτικού χαρακτήρα επισκέψεις ψυχολόγων της Ελληνικής Αστυνομίας σε αστυνομικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας και σε συνέχεια των ενημερωτικών επισκέψεων σε Τρίπολη, Καλαμάτα,

Read More

Σελίδες