Π. Μαντάς: Αλήθειες και ψέματα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Π. Μαντάς: Αλήθειες και ψέματα

Οκτώβριος 03, 2018 - 20:04

Με ένα σκληρό δελτίο Τύπου, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας και περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου Περικλής Μαντάς απαντά στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με το οποίο ανακοινώνεται ότι ο ίδιος ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και ο διευθυντής του Best κ. Μπελόγιαννης αξιώνουν 1 εκατ. ευρώ, ύστερα τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσαν εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου (δείτε ΕΔΩ):

Είναι αλήθεια! 
Το μόνο που με συνδέει με τον κ. Πέτρο Τατούλη είναι το αρχικό γράμμα του ονόματος μας (Π). Όπως επίσης το μόνο πράγμα που μας συνδέει με τον κ. Νίκο Μπελογιάννη είναι το αρχικό γράμμα του επώνυμού μας (Μ). 
Είναι ψέμμα!
Όλοι έχουν αντιληφθεί ότι η μήνυση και η αγωγή που κατέθεσα δεν αφορούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου ως θεσμό, που ακόμη και σήμερα υπηρετώ, αλλά στρέφονται εναντίον του κ. Τατούλη ως φυσικό πρόσωπο. 
Κατανοώ ότι έπειτα από 9 χρόνια στη θέση του Περιφερειάρχη, του είναι δύσκολο να αποδεχθεί ότι κι ο ίδιος είναι ένας απλός θνητός όπως όλοι οι Πελοποννήσιοι πολίτες.
Είναι πολιτική παραφροσύνη!
Η προσπάθεια του να με αναμείξει με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων στην Π.Ε. Μεσσηνίας, που ξέσπασε επί των «ημερών» του, μια υπόθεση η οποία βρίσκεται ήδη σε τακτική ανακριτική διαδικασία, υποδηλώνει ξεκάθαρα την αδίστακτη πολιτική συμπεριφορά του, που δεν διστάζει για ακόμη μια φορά να σπιλώνει υπολείψεις και ανθρώπους, προκειμένου να εξυπηρετήσει το προσωπικό του αφήγημα.
Είναι ξεκάθαρο!
Θυμίζω στον ίδιο και στους συνεργάτες του ότι ο κ. Τατούλης είναι ο κατηγορούμενος και αυτός έχει κληθεί να υπερασπιστεί τα ψέμματά του. 
Είναι πολιτικά δειλό!
Από τη σημερινή του συκοφαντική ανακοίνωση να λείπει η υπογραφή του. 

Περικλής Μαντάς
Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου
Πολιτευτής ΝΔ Ν. Μεσσηνίας